RODITELJI

Dječji vrtić Vladimira Nazora
Rapska 1


Poštovani roditelji,
 
nova pedagoška godina počinje u utorak, 1.9.2020.  
 
Molimo sve roditelje čija su djeca izostala dulje od 60 dana da donesu potvrdu nadležnog liječnika da je dijete zdravo i da može u vrtić.
 
Nadalje, s obzirom na epidemiološku situaciju i Upute za sprječavanje i suzbijanje epidemije COVID-19 vezano za rad predškolskih ustanova, osnovnih i srednjih škola u školskoj godini 2020./2021. od 24.8.2020. izdvajamo nova pravila koja će vrijediti prilikom dovođenja djeteta u Vrtić.
 
U Vrtić ne smijete dovoditi dijete ukoliko:
 • ima simptome zarazne bolesti (npr. povišena tjelesna temperatura, kašalj, poteškoće u disanju, poremećaj osjeta njuha i okusa, grlobolja, proljev, povraćanje)
 • ima izrečenu mjeru samoizolacije
 • imate saznanja da je zaraženo s COVID-19
 
Roditelj/skrbnik ili zadužena osoba koja dovodi i odvodi dijete iz Vrtića ne smije imati simptome zarazne bolesti (npr. povišena tjelesna temperatura, kašalj, poteškoće u disanju, poremećaj osjeta njuha i okusa, grlobolja, proljev, povraćanje), ne smije dolaziti ako mu je izrečena mjera samoizolacije ili ako ima saznanja da je zaražen s COVID-19.
 
Roditelji su dužni izmjeriti tjelesnu temperaturu djetetu svaki dan prije dolaska u ustanovu te u slučaju povišene tjelesne temperature ne smiju dovoditi dijete u ustanovu, već se javljaju ravnatelju ustanove i izabranom pedijatru/liječniku obiteljske medicine radi odluke o testiranju i liječenju djeteta.
 
Prilikom ulaska u vrtić obvezno je:
 1. obvezno stati na  dezibarijeru (spužvu)
 2. dezinficirati ruke (samo odrasla osoba)
 3. prolazak kroz hodnik skratiti na minimum
 4. izbjegavajte zadržavanje i grupiranje
 5. održavajte fizički razmak od najmanje 1,5 m u odnosu na sve druge osobe
Prije ulaska djeteta u skupinu obvezno je:
 • oprati djetetu ruke
 • odgojiteljima predati bilježnicu u koju ste upisali djetetovu temperaturu
Maske za lice obvezne su tijekom dovođenja i odvođenja djeteta u vrtić i u svakom kontaktu s odgojiteljima. Maske je neophodno pravilno nositi na način da cijelo vrijeme prekrivaju nos i usta.
 

                                                                                        
U slučaju pitanja možete nas kontaktirati na mail vrtic.vladimiranazora@zagreb.com ili na pojedinačne mailove članova stručnog tima.

STRUČNI TIM

psiholog.dvvnazora@gmail.com
pedagog.vnazora@gmail.com
logoped.vnazora@gmail.com
rehabilitator.vnazora@gmail.comU Zagrebu, 28.8.2020.                                         Vaš Vrtić
                                                         
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Dječji vrtić Vladimira Nazora
Rapska 1


OBAVIJEST RODITELJIMA O PLAĆANJU VRTIĆA


Obavještavamo sve roditelje da za  mjesec ožujak  i svibanj 2020. plaćaju  50%  zadužene cijene za redoviti program i za posebne programe.

Za mjesec travanj 2020. roditelji se oslobađaju plaćanja usluga (Službeni glasnik Grada Zagreba broj 11 od 12. svibnja 2020.).

Uplatnice će biti spremne za roditelje čija djeca trenutno pohađaju vrtić, a ostali mogu kontaktirati računovodstvo, gđu. Dragicu Sofrić ili poslati upit na e-mail vrtića vrtic.vladimiranazora@zagreb.hr

U Zagrebu, 1.6.2020.                                            Vaš Vrtić

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

27.5.2020.

OBAVIJEST ZA RODITELJEZa dolazak u vrtić nije potrebna izjava roditelja, ali nam je zbog kvalitetnije organizacije rada i zbog prehrane djece važna najava dolaska. Stoga, molimo  Vas da na mail vrtic.vladimiranazora@zagreb.hr najavite dolazak svog djeteta.

Ukoliko će dijete doći u vrtić, roditelji trebaju ruksak djeteta donositi petkom od 10.00 do 12.00 sati.
Ruksak donosite u objekt u kojem će dijete boraviti. U ruksak treba spremiti sve što djetetu može trebati u tjedan dana: pelene, papuče, pidžama, rezervna odjeća i vrećice za zamrzavanje radi pakiranja prljave odjeće (koju će odgajatelji svakodnevno slati roditeljima).

Djeca će boraviti u tri objekta - centralni objekt Rapska 1, područni objekti Supilova 5 i Rapska 50.


5.6. 2020.                                                                                                      Vaš Vrtić

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

20.5.2020., Zagreb

OBAVIJEST ZA RODITELJE


Hrvatski zavod za javno zdravstvo izdao je nove Upute HZJZ koje će se primjenjivati od 25.5. 2020. i pozivamo roditelje da ih prouče prije povratka djece u vrtiće.


Za dolazak u vrtić nije potrebna izjava roditelja, ali nam je zbog kvalitetnije organizacije rada i zbog prehrane djece važna najava dolaska. Stoga, molimo  Vas da na mail vrtic.vladimiranazora@zagreb.hr najavite dolazak svog djeteta.

Ukoliko će dijete doći u vrtić, roditelji trebaju donijeti ruksak djeteta u petak, 22.5.2020. od 10.00 do 12.00 sati.
Ruksak donosite u objekt u kojem će dijete boraviti.

Djeca će boraviti u tri objekta - centralni objekt Rapska 1, područni objekti Supilova 5 i Rapska 50.

S obzirom da je područni objekt O. Župančiča oštećen u potresu i da se u njemu ne može boraviti, djeca su raspoređena u dva objekta prema sljedećem rasporedu:

 • djeca iz skupina Zečići i Medvjedići (jaslice) boravit će u PO Rapska 50
 • djeca iz skupina Leptirići, Mišići, Crvići, Sovice, Pčelice i Ježići (vrtić) boravit će u centralnom objektu Rapska 1


20.5. 2020.                                                                                                      Vaš Vrt


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dječji vrtić Vladimira Nazora
Rapska 1, Zagreb

UPUTE ZA DOVOĐENJE DJECE U DJEČJI VRTIĆ VLADIMIRA NAZORA
 

Poštovani roditelji,
 
s obzirom da su i dalje na snazi Upute Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo o preventivnim mjerama koje trebamo provoditi u dječjem vrtiću molimo Vas da prije polaska djeteta učinite sljedeće: • Prije uključivanja u vrtić, roditelj daje pisanu IZJAVU da mu je nužan smještaj djeteta u skupinu. Izjavu je potrebno potpisati i dostaviti u vrtić putem e-maila najkasnije do četvrtka, 21.5.2020. do 10:00 sati.
 • Svi koji dolaze u vrtić u ponedjeljak 25.5.2020. dužni su u petak 22.5.2020. u vremenu od 10:00 do 12:00 sati dostaviti ruksak/vrećicu s potrebnim stvarima za dijete za cijeli tjedan – ruksak obavezno označiti s imenom i prezimenom djeteta i skupinom (prijenosni objekti i igračke od kuće nisu preporučljivi).
Formirat ćemo skupine koje će 2 tjedna biti istog sastava (nema naknadnog ulaska u formiranu skupinu). Svako dijete koje će krenuti u vrtić nakon ponedjeljka 25.5.2020. bit će smješteno u novoformiranu skupinu.

Još nekoliko važnih napomena...
 • Roditelji su obvezni izmjeriti tjelesnu temperaturu djetetu svaki dan prije dolaska u ustanovu, te u slučaju povišene temperature ne smiju dovoditi dijete u vrtić, već se moraju javiti ravnatelju vrtića i svom pedijatru.
 • Roditelji ne smiju ulaziti u vrtić, već čekaju ispred ulaza poštujući distancu od 2 metra (molimo Vas za strpljenje). Vrata vrtića će biti zaključana te treba pozvoniti i pričekati.
 • Roditelji predaju svoje dijete zaposleniku vrtića na ulazu u vrtić.
 • Dolazak u vrtić – najkasnije do 09:00 sati!
 
Bez potpisane izjave pod točkom 1. nije moguć ulazak djeteta u skupinu.
 
Ispunjenu i potpisanu izjavu roditelji su dužni poslati na e-mail adresu vrtića vrtic.vladimiranazora@zagreb.hr ili najkasnije do četvrtka,  21.5.2020. do 10:00 sati, kako bismo mogli organizirati rad odgojitelja, provedbu mjera, narudžbu hrane.
 

Roditelji koji će imati potrebu za uključivanjem djeteta u vrtić 01.6.2020., molimo da nas obavijeste o tome najkasnije do 27.5.2020. putem telefona ili e-maila.


Ovdje možete preuzeti dokument: Izjava roditelja DV Vladimira Nazora

Dopis DV - izjava roditelja prije uključivanja19.5. 2020.                                                                                                      Vaš Vrtić


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dječji vrtić Vladimira Nazora
Rapska 1, Zagreb

30.4.2020.

Dragi roditelji,
 

O svim detaljima vezanim uz boravak djece u DV Vladimira Nazora prema navedenim Uputama  informirat ćemo Vas putem web stranice.
                                                                                             
Vaš Vrtić----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dječji vrtić Vladimira Nazora
Rapska 1

16.3.2020.

DEŽURSTVO!

Zahvaljujemo svim roditeljima na ozbiljnom prihvaćanju i shvaćanju preporuka Stožera civilne zaštite o nedovođenju djece u vrtić. Molimo da se istih pridržavate do daljnjih uputa koje svakodnevno možemo pratiti u medijima.

Za oba zaposlena roditelja, koji ne mogu organizirati nadzor djece kod kuće, organiziramo dežurstvo u centralnom objektu Rapska 1. U slučaju potrebe dovođenja djeteta u vrtić, molimo Vas, nazovite dan ranije na mob. 091 233 1005 i javite se na mail: vrtic.vladimiranazora@zagreb.hr

 
Zahvaljujemo na razumijevanju!

ravnateljica Ivana Knezović, v.r.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Obavijest - dječja igrališta

Održavanje higijensko sanitarnih uvjeta u DV Vladimira Nazora


Centar za rehabilitaciju nudi roditeljima besplatno telefonsko savjetovanje vezano uz različita područja razvoja djeteta.
 
Popis područja iz kojih naši stručnjaci (psiholozi, edukacijski rehabilitatori, logopedi i socijalni pedagozi) pružaju podršku i savjetovanje, vrijeme u kojem roditelji mogu nazvati stručnjaka te telefonski broj na koji se mogu javiti nalaze se u letku.


 
 

Ispiši stranicu