Stručna podrška roditeljima djece s posebnim potrebama

 Dragi roditelji,

u situaciji uzrokovanoj pandemijom virusa COVID-19 u kojoj smo i dalje primorani pridržavati se uputa i preporuka o načinu rada „na daljinu“, ovim putem vas podsjećamo da su članovi stručnog tima dostupni za sva vaša pitanja i dvojbe na koje nailazite u poticanju razvoja vašeg djeteta. Na web-stranici našeg vrtića, kao i preko e-adresa pojedine skupine, možete pronaći ideje za provođenje aktivnosti kod kuće koje potiču cjelokupan razvoj djeteta,. Za djecu s teškoćama moguće je realizirati i individualizirane preporuke preko suradnje s relevantnim stručnjakom (logopedom, rehabilitatorom ili psihologom).

Pozivamo vas da nam se obratite vezano uz savjete koji vam mogu pomoći u osmišljavanju kvalitetnog provođenja vremena i poticanja razvoja vaše djece, te razumijevanju njihova ponašanja i potreba.

EDUKACIJSKI REHABILITATOR - savjeti vezani uz individualizaciju sadržaja (ovisno o posebnoj potrebi djeteta), kreiranje obiteljskog plana podrške (metodički pristup i prijedlog aktivnosti), kako se najbolje nositi s pojedinim problemom (rehabilitator.vnazora@gmail.com)

LOGOPED - savjeti vezani uz sve aspekte razvoja govora i jezika, te izgovora glasova (logoped.vnazora@gmail.com)

PSIHOLOG – savjeti vezani uz promjene u ponašanju djeteta u kriznim situacijama, emocionalnoj zrelosti djeteta i eventualnim problemima u ponašanju, informacije o načinu poticanja spoznajnog razvoja (percepcija, pažnja, pamćenje,...), načinima poticanja razvoja darovite djece (psiholog.dvvnazora@gmail.com).

Stručni tim DV Vladimira Nazora


Ispiši stranicu