LJETNA ORGANIZACIJA RADA 2022.

 
Dječji vrtić Vladimira Nazora
Rapska 1, Zagreb

OBAVIJEST RODITELJIMA

Poštovani roditelji!

Ljeto u vrtiću ima svoje specifičnosti. Zbog korištenja i Vaših i naših godišnjih odmora u vrtiću boravi manji broj djece pa su češća spajanja skupina, a sva djeca i odgojitelji borave u centralnom objektu Rapska 1.

Ljetni plan odgojno-obrazovnog rada možete pročitati OVDJE.
Ljetna organizacija rada donosi promjene u dnevnim rutinama i rasporedu aktivnosti tijekom dana, a za ugodan boravak i kvalitetu procesa trebamo Vašu suradnju.
Stoga Vas želimo informirati o sljedećem:
  • Zbog visokih dnevnih temperatura na vanjski prostor izlazimo već u 8:30 sati. Raniji izlazak podrazumijeva i raniji doručak. Ukoliko želite da Vaše dijete doručkuje u vrtiću, pozivamo Vas da djecu dovedete najkasnije do 8:00 sati. Ako dijete doručkuje kod kuće, moguć je dolazak do 8:30.
  • Pri dolasku i odlasku obvezno se javite odgojitelju.
  • U slučaju bolesti potrebno je donijeti liječničku potvrdu da dijete može u kolektiv.
  • Radi zaštite od sunca dijete namažite kremom sa zaštitnim faktorom, opremite pokrivalom za glavu (kapa ili šeširić) te prikladnom laganom odjećom i majicama s kratkim rukavima (izbjegavajte naramenice jer je koža na ramenima posebno osjetljiva).
  • Igra vodom i bojom je sastavni dio ljetnih aktivnosti u vrtiću. Da bi se djeca mogla nesmetano igrati, moramo imati i dovoljnu količinu rezervne odjeće. Djeca se često smoče pa je važno da ih možemo presvući. Ukoliko dijete ima ljetne sandalice, slobodno ih spakirajte u ruksak.  
  • Ukoliko imate pitanja slobodno se obratite odgojiteljima koji rade s Vašim djetetom, stručnom timu ili ravnatelju putem telefona 01/61 80 279 ili mailom: vrtic.vladimiranazora@zagreb.hr.U Zagrebu, 28.6.2022.
                                                                                               Ravnateljica: Ivana Knezović

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Ispiši stranicu